Transport gratuit

Transportul, in functie de comanda, poate fi partial redus sau chiar gratuit

Stim cu totii ca transportul articolelor din fier forjat, datorita greutatilor considerabile, poate ajunge la valori mari care duc la un pret final pe articol foarte ridicat.

Astfel vrem sa venim in sprijinul clientilor nostri si inlaturam total aceasta problema prin preturi foarte mici sau chiar in foarte multe cazuri oferim transportul gratis in functie de valoarea comenzii, prin acordarea unui discount semnificativ.

Am dezvoltat pentru dumneavoastra un Sistem de Calcul Automat al Transportului in functie de greutatea comenzii. Astfel veti fi placut surprins sa observati ca la comenzile de peste 5.000 lei, va aparea pe sumarul comenzii, un discount denumit "Reducere", care compenseaza o parte din valoarea transportului sau chiar o valoare mai mare.

Veti regasi valoarea serviciilor de transport pe factura comerciala primita si noi ne vom ocupa de plata catre firmele partenere de curierat rapid.

Avem cel mai ieftin pret pe transport si lucram in permanenta pentru inlaturarea totala a acestui obstacol, pe care cei mai multi il ascund si de care se afla abia in momentul receptiei coletului.

Echipa MagazinFierForjat.ro