Livrare a 2-a zi pentru comenzi înainte de ora 12:00
In stoc peste 2000 de repere
Debitări speciale pentru cerințe speciale

Despre noi

Stimati clienti,

Socitatea noastra, UNIVERTIS S.R.L., infiintata in anul 2000 a intrat pe piata metalului prin importul si comercializarea produselor metalurgice in special a otelurilor speciale folosite in industria constructoare de masini. Continuam si astazi activitatea inceputa cu o echipa cu experienta de peste 25 de ani in domeniu metalurgic.

De-a lungul anilor am descoperit ca otelurile atat de reci la suprafata pot fi utilizate nu numai in domeniul industrial ci si in domeniul artei si al frumosului prin decorarea caminelor noastre. Astfel fierul forjat a fost un domeniu care ne-a impresionat inca de la inceput si in 2006 am deschis un depozit dedicat in totalitate acestei activitati in localitatea Bacau, lucrand ca distribuitorii zonali autorizati ai celui mai mare producator european ARTEFERRO Italia. Astazi ne putem lauda cu peste 1.500 de repere din fier forjat aflate in permanenta pe stoc in Bacau si posibilitatea aprovizionarii dintr-o gama de peste 30.000 articole fier forjat intr-un timp foarte scurt.

Elementele din fier forjat marca ARTEFERRO se disting prin calitatea ridicata, perfectiunea simetriei si a executiei, modele noi ce se adapteaza noilor tendinte si se pastreaza la moda odata cu trecerea anilor. Prin varietatea stocului de elemente din fier forjat clientii nostri pot executa intreaga gama de lucrari cum ar fi scari interioare si exterioare, balcoane, terase, grilaje geamuri, garduri, porti, obiecte de mobilier de interior sau de gradina.

Pentru a fi mai aproape de clientii nostri finali, a firmelor specializate pe lucrari din fier forjat si a micilor meseriasi am deschis incepand cu anul 2010 acest magazin online. Aici o sa gasiti multe oferte speciale, foarte multe lucrari propuse de producatorul italian, precum si preturi foarte convenabile la transportul marfii pana la dvs. acasa.

In functie de valoarea fiecarei comenzii reducem pretul transportului pana la 0. Site-ul dispune de un sistem de calcul personalizat fiecarei comenzi in parte si se poate ajunge la preturi foarte convenabile. O sa fiti placut surprinsi sa constatati faptul ca, comanda dvs. de cateva zeci sau chiar sute de kilograme va fi livrata gratis la adresa dorita.

Deasemenea, incepand cu luna martie 2012 site-ul nostru a fost imbogatit cu o gama de produse de productie proprie, cu o calitate ridicata si un pret foarte aproape de nevoile clientilor nostri. Producem toata gama de profile amprentate, ornamente tip C si S, cosulete, elemente de balcon, elemente de balustrada, pe stoc si la comanda.

De la inceputul anului 2013, societatea noastra a achizitionat o noua linie completa de utilaje marca HEBO-Germania, lider mondial in productia de utilaje pentru fier forjat, cu care ne dorim sa atingem toate cerintele si exigentele clientilor nostri.

Incercam zilnic sa ne imbunatatim serviciile si sa ne marim stocul cu noi repere la preturi accesibile.

Echipa Magazin Fier Forjat