Trasportul este asigurat de curier rapid. Programul de livrari in toata tara este intre orele 10:00 - 16:00.
Livrarea se va face la adresa comunicata de dumneavoastra, iar termenul de livrare variaza in functie de produsele comandate, de modalitatea de plata si de livrare alese. In general, termenul de livrare al produselor se incadreaza intre 2 si 4 zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii. Insa in anumite conditii, termenul de livrare poate depasi aceasta medie (daca de exemplu locuiti intr-o localitate care nu se afla in reteaua curierului sau acestia, din anumite motive, au dificultati in a livra bunurile). In cazul in care produsul dorit apare pe site ca "la comanda", termenul de livrare va fi comunicat de operatorul MagazinFierForjat.ro. Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului pana la livrare.
Produsele sunt transportate in conditii optime si vor fi livrate impreuna cu factura fiscala.


Transportul, in functie de comanda, poate fi gratuit

Stim cu totii ca transportul articolelor din fier forjat, datorita greutatilor considerabile, poate ajunge la valori mari care duc la un pret final pe articol foarte ridicat.

Astfel vrem sa venim in sprijinul clientilor nostri si inlaturam total aceasta problema prin preturi foarte mici sau chiar in foarte multe cazuri oferim transportul gratis in functie de valoarea comenzii.

Am dezvoltat pentru dumneavoastra un sistem de calcul automat al transportului in functie de greutatea comenzii si valoarea cosului de cumparaturi. Astfel veti fi placut surprins sa observati ca la comenzile peste 5000 ron de cele mai multe ori va aparea transportul 0 ron sau o valoare simbolica foarte mica. Veti regasi valoarea serviciilor de transport pe factura proforma primita si noi ne vom ocupa de plata catre firmele partenere de curierat rapid.

Avem cel mai ieftin pret pe transport si lucram in permanenta pentru inlaturarea totala a acestui obstacol, pe care cei mai multi il ascund si de care se afla abia in momentul receptiei coletului.

Echipa MagazinFierForjat.ro